Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bramborový guláš s uzeným tofu a hovězím masem

12. 10. 2014

 

Bramborový guláš s uzeným tofu a hovězím masem

Porce pro 1 osobu

Ingredience:
80g hovězího masa libového
20g cibule
20g sušených hub
5g oleje
60g uzeného tofu
150g brambor ( 1 bramboru nastrouháme najemno, zahustí nám guláš)
Sůl, pepř, nové koření, sladká paprika, kmín

Postup:
Houby namočíme a maso nakrájíme na kostky. Na oleji orestujeme cibulku, poprášíme paprikou, kmínem, pepřem, novým kořením a vložíme maso, které opečeme. Vše osolíme, přidáme nakrájené houby, podlijeme vodou a směs dusíme. Dále přidáme brambory pokrájené na kostky a vaříme.  Do guláše vložíme tofu, prohřejeme a servírujeme posypané pažitkou.

V 1 porci: 1570KJ