Losos v bylinkách s bramborem a zeleninovým salátem
12. 10. 2014
Losos v bylinkách s bramborem a zeleninovým salátem
Porce pro 1 osobu
Ingredience:
100g lososa
150g brambor
200g barevných paprik
50g hlávkového salátu
30g nízkotučného bílého jogurtu
Pažitka, petrželka
Citrónová šťáva
Sůl, pepř, ocet (jablečný)
100g lososa
150g brambor
200g barevných paprik
50g hlávkového salátu
30g nízkotučného bílého jogurtu
Pažitka, petrželka
Citrónová šťáva
Sůl, pepř, ocet (jablečný)
Postup:
Lososa pokapeme citrónovou šťávou a obalíme v bylinkách, podlijeme filety trochou vody a pečeme. Pečenou rybu, podáváme se zeleninovým salátem z nakrájených paprik, hlávkového salátu a bílého jogurtu, můžeme ho zakápnout octem. Servírujeme s brambory vařenými ve slupce.
Lososa pokapeme citrónovou šťávou a obalíme v bylinkách, podlijeme filety trochou vody a pečeme. Pečenou rybu, podáváme se zeleninovým salátem z nakrájených paprik, hlávkového salátu a bílého jogurtu, můžeme ho zakápnout octem. Servírujeme s brambory vařenými ve slupce.
V 1 porci: 1750 KJ