Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nadívané žampiony čerstvým špenátem a rajčaty

12. 10. 2014

 

Nadívané žampiony čerstvým špenátem a rajčaty

Porce pro 1 osobu

Ingredience:
220g žampionů
70g čerstvého špenátu
30g rajčat
40g eidamu 20% t.v.s.
7g oleje rostlinného
20g cibule
150g brambor
Sůl, kmín

Postup:
Žampiony očistíme a zbavíme je nožiček. Nožičky žampionů pokrájíme, ochutíme, orestujeme je na pánvi společně s opečenou cibulí a podusíme. Pak do pánve přidáme rajčata, špenát a zasypeme sýrem, promícháme. Touto směsí plníme hlavičky žampionů, potřeme olejem a pečeme v troubě, můžeme podlít troškou vody. Servírujeme s brambory.

V 1 porci: 1450 kJ