Jdi na obsah Jdi na menu
 


Norská rybí směs

12. 10. 2014

 

Norská rybí směs
Porce pro 3 osoby
Ingredience:
250 g lososa
250 g tresky
150 g oloupaných rajčat
4 jarní cibulky nakrájené na kostičky
50g pórku
125 g nakrájené karotky
70 ml netučného jogurtu
75 ml nízkotučného mléka
125 ml vody
Citrónová šťáva z 1/2 citrónu
Sůl, pepř
Postup:
Na teflonové pánvi podusíme rajčata a cibuli, až cibule změkne. Poté přidáme další ingredience kromě ryb a dále dusíme, až karotka změkne. Na závěr přidáme lososa, tresku a po obou stranách chvíli povaříme. Nakonec přidejte lososí a tresčí maso a duste po oboru stranách do měkka. Podáváme s celozrnným pečivem.
V 1 porci: 1142 kJ