Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pangas zapečený se sýrem v rajčatovém protlaku

12. 10. 2014

 

Pangas zapečený se sýrem v rajčatovém protlaku

Porce pro 1 osobu

Ingredience:
100g pangase
20ml BIO-rajského protlaku
( drogerie DM)
15g eidamu 20 % t.v.s.
150g brambor
50g mrkve
30g cibule
5g strouhanky
(nejlépe z celozrnného pečiva)
7g rostlinného tuku
100g hlávkového salátu
Citrónová šťáva
Kopr
Sůl,pepř, stévia, ocet (jablečný)

Postup:
Pangase osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme chvilku odležet, poté rybu orestujeme na rostlinném tuku, vyndáme a necháme v teple. Nakrájíme na půlkolečka polovinu cibule, kterou opečeme na pánvi se zbylým tukem. Až cibulka zezlátne vložíme zpět rybu, poklademe na ní zbylou cibuli, kterou jsme také pokrájeli a posypeme sekaným koprem. Na filé dáme rajský protlak, poklademe sýrem a posypeme strouhankou. Dáme zapéct do trouby.  Připravíme si salát z mrkve a hlávkového salátu, podáváme jako přílohu společně s bramborem.

V 1 porci: 1810KJ