Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rizoto s vepřovým masem, sójou a žampiony

12. 10. 2014

 

Rizoto s vepřovým masem, sójou a žampiony

Porce pro 1 osobu

Ingredience:
20g sójových plátků, sušených
40g vepřové panenky
40g žampionů
5g oleje
25g cibule
20g pálivého kečupu
30g syrové rýže
70g červené papriky
100g čínského zelí
20g sterilované kukuřice
Sůl, pepř, ocet (jablečný), kmín mletý, stévia

Postup:
Pokrájíme žampiony, zeleninu a maso. V připravené horké vodě necháme změknout sójové plátky. Na oleji orestujeme část cibulky, přidáme ochucené sójové a vepřové maso, podlijeme vývarem a podusíme. Po chvíli vložíme do pánve nakrájené žampiony a papriku. K měkkému masu přisypeme vařenou rýži, pikantní kečup a vše prohřejeme. K pokrmu připravíme zelný salát smícháním zelí, kukuřice, cibule, osolíme, osladíme stévií a zakápneme octem.

V 1 porci: 1750 KJ