Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vegetariánské Shmaky s kuskusem a zeleninou

12. 10. 2014

 

Vegetariánské Shmaky s kuskusem a zeleninou

Porce pro 1 osobu

Ingredience:
40g syrového kuskusu
80 g Shmaky
80g brokolice
10g eidamu 20% t.v.s.
50g mrkve
5g olivového oleje
20g sterilované kukuřice
Sůl a pepř

Postup:
Stejným podílem vody zalijeme kuskus a necháme 10 minut nabobtnat pod pokličkou. Čerstvou nakrájenou mrkev a brokolici rozebranou na malé růžičky povaříme v osolené vodě. Uvařenou zeleninu přidáme ke kuskusu, který jsme pokapali olivovým olejem, opepřili a případně dosolili. Nakonec přidáme nakrájené či posekané Shmaky, které můžeme nasucho opéct na pánvi nebo přidáme ke kuskusu syrové. Vše promícháme, posypeme nastrouhaným eidamem a servírujeme.

V 1 porci: 1570KJ