Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vepřové medailonky v kedlubně s těstovinami a bazalkou

12. 10. 2014

 

Vepřové medailonky v kedlubně s těstovinami a bazalkou

Porce pro 1 osobu

Ingredience:

80g vepřové kýty
130g kedlubny
Hrst bazalky
50g syrových těstovin (celozrnných)
5g česneku
3g oleje
Citrónová šťáva
Sůl, pepř

Postup:
Plátky masa naklepe a ochutíme solí a pepřem. Maso opečeme na oleji, hotové maso pak vyjmeme a necháme na teplém místě. Na zbylém oleji v pánvi orestujeme pokrájenou kedlubnu a nahrubo nasekaný česnek, opepříme, osolíme a chvíli dusíme. Až jsou kedlubny měkké, rozmixujeme je i s česnekem a takto připravenou směsí těstoviny přelijeme, přidáme medailonky a podáváme.

V 1 porci: 1780 KJ