Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zapečená treska ve smetaně a parmezánu

12. 10. 2014

 

Zapečená treska ve smetaně a parmezánu
Porce pro 1 osobu
Ingredience:
120g filé z tresky
15g parmezánu
30 ml smetany 10 % t.v.s.
4g hořčice
150g brambor
20g cibule
3g oleje
150g salátové okurky
Citrónová šťáva
Sůl, pepř, ocet, kmín, stévia
Postup:
Do olejem vymazaného pekáčku vložíme osolenou, opepřenou tresku a zakápneme jí citronem. Poté rybu polijeme smetanou, ve které jsme promíchali hořčici, dále jí poklademe cibulí a pečeme. Ke konci filé posypeme parmezánem a sýr necháme roztéct. Servírujeme s brambory a salátem z okurky.
V 1 porci: 1540 KJ