Jdi na obsah Jdi na menu
 


Cizrnový guláš

 

Cizrnový guláš

Ingredience:

50g uvařené cizrny, 30g mrkve, 25g celeru, 100g kapusty, 40g brambor, stroužek česneku, zelenou petrželku, 20g eidamu 20%, sůl, pepř, kmín, bobkový list

Postup:

1.      Cizrnu namočíme přes noc do vody, ráno vodu vyměníme a cizrnu uvaříme.

2.      Na pánvi osmahneme na kostičky nakrájenou kořenovou zeleninu, zalejeme vodou     (jenom trošku, neudělat z toho polévku). Přidáme brambory na kostičky, česnek a koření.

3.      Po 10 minutách vaření přidáme kapustu a cizrnu. Ještě chvíli provaříme a přidáme zelenou petrželku.

4.      Hotové dochutíme solí a na talíři posypeme sýrem.

5.