Jdi na obsah Jdi na menu
 


LOSOS S VLAŠSKÝMI OŘECHY, SKOŘICÍ A POMERANČOVOU KŮROU

4. 12. 2014

LOSOS S VLAŠSKÝMI OŘECHY, SKOŘICÍ A POMERANČOVOU KŮROU


 

losos s vlašskými ořechy

filet z lososa

vrchovatá lžíce vlašských ořechů (posekaných na hrubo)

½ lžičky pomerančové kůry (čerstvé nebo sušené)

¼ lžičky mleté skořice

špetka soli

V misce smíchej ořechy, skořici a pomerančovou kůru

Obal lososa ze všech stran. Všechny větší kousky ořechů dej stranou (a vše, co v misce zbyde), doděláš je později. Losos by měl být hlavně obalen v menších částečkách (skořice, kůra, „drobky“ ořechů) směsi.

Dáme na plech s pečícím papírem a pečeme v troubě na 180°C asi 15 min, podle velikosti lososa.

Lososa servíruj s orestovanou ořechovou směsí, citrónem a vhodnou paleo přílohou.